Ei rangereita maanantaina 18.11.

Pidämme rangereista vapaaviikon 15.11. Järjestettävän Mix-illan vuoksi, jonne menemme rangeriporukalla puuhastelemaan.

4.11. uimahalliin

kokoonnutaan Kuohun aulassa 17.30. Haku samasta paikasta 19.30. Mukaan uimahallimaksu, uintivarusteet ja juotavaa.

28.10. rangerit normaalisti klo 18 tukikohdassa rukoushuoneella

Seuraavat rangerit loman jälkeen 21.10.

RR-leiri 28.-29.9. Maanantaina 30.9. Ei rangereita.

Lähtö tukikohdasta la klo 10, paluu samaan paikkaan su n. klo 12.30.

Leirivarustuksen voit tarkistaa Treen hell. Srk:n rangerien sivuilta 😉. Pienimmät saavat nukkua halutessaan ohjaajan kans sisätiloissa. Käytössämme ulkohuussi koko leirin ajan, varaudu siihen henkisesti 😉.

Leirimaksu perheen ensimmäiseltä lapselta 15€, toiselta 10€, jne.

Mahdolliset ruoka-aineallergiat ym. välttämätön tieto leiriläisestä pitää tiedottaa Eijalle textarilla. Ja tieto, jos lapsi tarvii nukkumapaikan sisätiloista. Teltassa kamiina, joten kylmää ei tarvitse pelätä, jos on riittävä varustus.

Herkkuja saa ottaa kohtuudella ja otsa- tai taskulamppu on välttämätön.

Tervetuloa leirille! Ilmoittautumisaikaa on jatkettu huomisiltaan (23.9.) saakka. 💛

Ma 23.9. 18-19.30

rangerit tavalliseen aikaan tukikohdassa. Nähdään siellä!

Ma 16.9. Ei rangereita. Nähdään Mix-illassa perjantaina!

Ma 9.9.

Suunnistusta Haralanharjulla. Lähtö ruksalta 17.30 ja paluu 19.30. Mukaan juomapullo.

Rangerisyksyn aloitus maanantaina 2.9. Klo 18 osoitteessa Kaarinamaununtyttärentie 375🔥Kokoontuminen paikan päällä, kyytiä kaipaavat voivat ottaa yhteyttä Eijaan 050-3228848. Omat makkarat mukaan, talo tarjoaa mehut! Lopetellaan 19.30.

Lauantai 13.4. Kevätretki

lähdemme porukalla kevätpatikoinnille kauniin Heramajärven maisemiin. Lähtö seurakunnan pihasta klo 11 ja paluu n. Klo 15. Maanantaina 15.4. ei ole rangereita.

Uimahalliin 1.4.

Tapaamme 17.30 Kuohun aulassa, lopetamme samaan paikkaan 19.30. Mukaan uintimaksu ja -kamppeet

Pilkkiretki 23.3.

Lauantain pilkkiretki alkaa Lintinmäen pihasta klo 10. Vanhemmat ja lapset tervetulleita. Jos omistat pilkkivehkeet, ota mukaan. Lainavarusteita on myös saatavilla. Osallistutaan myös talviverkon kokemiseen porukalla. Omat eväät mukaan! Paikalla mahdollisuus tulen tekoon. Tervetuloa joukolla mukaan❣️ Maanantaina, 25.3., ei ole rangereita.

Tulentekotaitoja Liuksialassa

lähtö klo 18 tukikohdasta, paluu 18.40. Mukaan voi ottaa tasku-/otsalampun.

Laskiaismäki maanantaina 4.2.

Maanantaina Laskiaismäki Kankkulanmäessä ! Tavataan klo 18 Ranta- Koiviston frisbeegolf parkkipaikalla. Tarjolla mehua ja muffinsseja. Ota oma liukuri, pulkka,  tms.mukaan. Vanhemmat tervetulleita mukaan 😊

Rangereiden kevätkauden avaus ma 21.1.2019 klo 18.00

Aloitus Lintinmäessä Eemelillä ja Pauliinalla osoitteessa Kaarina Maununtyttärentie 375.
Ulkoiluvarustus. Touhutaan jäällä, lämmitellään nuotiolla.

Koko kevään alustava ohjelma täällä.

Rangereista lisätietoa Sirkulta - 041 544 9380

Royal Rangers alkoi USA:ssa vuonna 1962 ja tuli Eurooppaan 1981 Saksan ja Sveitsin kautta. Suomessa
ensimmäinen tukikohta aloitti 1998, ja Kangasala oli ensimmäisten joukossa tukikohtanumerollaan 8. Tällä
hetkellä Suomessa on yli 60 tukikohtaa pääasiassa ns. vapaiden suuntien seurakuntien yhteydessä. Royal
Rangers Finland (RRF) on kansallinen kattojärjestö. Maailmalla Royal Rangereita on tätä nykyä yli 65 maassa.
Rangereiden lukumäärä kaksinkertaistuu puolessatoista vuodessa.
Royal Rangers tunnustaa vain kristinuskon
arvopohjakseen, ja tässä suhteessa liike eroaa
esimerkiksi partioliikkeestä tai pioneereistä jotka
toimivat myös muiden uskontojen yhteydessä.
Kasvatukselliset tavoitteet lähimmäisen
auttamisesta, luonnon suojelemisesta ja vastuun
ottamisesta huomisesta ovat pääpiirteittäin
samanlaisia kuin useimmissa muissa
nuorisoliikkeissä. Jumala, jota Rangerit tunnustavat,
on Raamatun ilmoittama Jeesus Kristus.
Lue lisää Rangereista Suomessa, maailmalla ja
historiikki Wikipediasta.
Ohessa tunnelmia Lillehammerissa Norjassa Royal
Ranger Eurocamp 2007 leirillä.
Royal Rangers Kangasala
Royal Rangers on kouluikäisille tytöille ja pojille tarkoitettu
kristillinen toimintakerho. Kokoonnumme tukikohdassa eli
Kangasalan Helluntaiseurakunnan tiloissa viikoittain
kesätaukoa lukuun ottamatta. Kerhoiltojen ohjelma on
varsin laaja solmujen opettelusta elektroniikkarakenteluun
ja pienien elokuvien tekemiseen, leikkejä ja pelejä
unohtamatta!
Rangerit opettelevat retkeilyä, erätaitoja, luonnossa
liikkumista, ensiapua, ja erilaisia kädentaitoja. Silloin
tällöin järjestämme kahvituksen tai talkootempauksen.
Puolijoukkueteltat pakataan matkaan muutaman kerran
vuodessa aina niin mahtavia leirejä varten.
Käytettävissämme on myös 8 inkkarikanoottia
melontareissuja varten! Luontoretkien lisäksi teemme
retkiä esim. paloasemalle ja museoon ja näin tutustumme
mielenkiintoisiin asioihin, ammatteihin ja paikkoihin.
Miten mukaan? Tule tutustumaan johonkin kerhoiltaamme
tai lähetä sähköpostilla kysely osoitteeseen

Tervetuloa Rangereihin!

Rangerit pidetään normaalisti maanantaisin kello 18 - 19:30, jollei muuta ole ilmoitettu.

Paikkana Kangasalan Helluntaiseurakunta. Sisäänkäynti takaoven kautta.

Rangereiden ikäryhmät ovat seuraavat:

• Uudisasukkaat (1 ja 2 luokka),
  • Raivaajat (3,4,5 luokka),
  • Tiedustelijat (6,7 ja 8 luokka),
  • Maa, vesi ja käsityörangerit (9 luokka).

Riippuen lasten määrästä muodostetaan useampia ryhmiä. Tällä hetkellä Kangasalan Rangereila on kolme ryhmää, joista Uudisasukkailla yksi sekaryhmä, sekä tyttö- ja poikaryhmät yhdistetylle Raivaaja-Tiedustelija ryhmille. Jokaisessa ryhmässä on vähintään yksi vastuullinen aikuisohjaaja. Rangerit keräävät suoritusmerkkejä. Asenteellisesti merkkien kerääminen ei ole haudanvakavaa hampaat irvessä puurtamista, vaan merkki on mieluumminkin palkkio pienissä tehtävissä onnistumisesta ja kiva muisto yhdessä vietetystä mukavasta ajasta.